Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Plněné kedlubny

Zpět
  • Autor: sona1959
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kedlubna400
Kuřecí prsa bez kůže100
Bílek35
Sýr salámový uzený50

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1630 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 9, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 408 kJ

Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Oloupané 4 kedlubny uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Vyjmeme, ochladíme studenou vodou, seřízneme trochu vršek a vydlabeme vnitřek. Ten nasekáme jemně. Přidáme jemně nasekané (mleté) pečené (může být i vařené nebo uzenina) maso, bílek, strouhaný uzený sýr a dle chuti osolíme a opepříme. Směsí naplníme kedlubny a pečeme v troubě tak 30 minut. Podáváme na listovém salátu, zdobíme proužkem papriky či kapkou kečupu. Vhodná příloha je bílé pečivo.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři